TÜRK BAYRAĞI TASARLAMA YARIŞMASINDA 2/C SINIFINI GÖSTERMİŞ OLDUĞU BAŞARI İÇİN TEBRİK EDERİZ.

OKULUMUZ 2/C SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN MEHMET ÇALIŞKAN MANGALA YARIŞMASINDA  İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin 98. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

TRANSLATE with x English
Arabic Hebrew Polish
Bulgarian Hindi Portuguese
Catalan Hmong Daw Romanian
Chinese Simplified Hungarian Russian
Chinese Traditional Indonesian Slovak
Czech Italian Slovenian
Danish Japanese Spanish
Dutch Klingon Swedish
English Korean Thai
Estonian Latvian Turkish
Finnish Lithuanian Ukrainian
French Malay Urdu
German Maltese Vietnamese
Greek Norwegian Welsh
Haitian Creole Persian
//   TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back //

Eyl

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda Esengül Batçık öğretmenimizin yürüttüğü başarılı projeler sayesinde kriterleri tamamlamış, Tuğba Taşcı ve Yusuf İskender ÖZSARI öğretmenlerimizle başvuruyu  tamamlayarak eTwinning School olmuştur. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle okulumuz adına müdür yardımcımız Pınar Kumaşoğlu belgeleri ve bayrağı teslim almıştır. Bundan sonraki süreçte de okulumuz adına güzel projeler yapmak temennisiyle.

Eyl

Demirçelik İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri uzun bir aradan sonra okula kavuşmanın sevincini yaşadılar. 3. Sınıf zümre öğretmenleri Derya Ulaş Akyol, Yıldız Kolukırık, Zehra Çelen, Zülfikar Demir, Ertuğrul Talay, Yıldız Bahçeci ve Yakup Kara'nın hazırladığı İlköğretim Haftası kutlama programında pandemi gölgesinde olsa dahi öğrencilerin sevinç ve coşkusu hiç eksik olmadı.

Okulumuzun öğretmenlerinden Ertuğrul Talay "Programın hazırlanmasında emeği olan öğretmen arkadaşlarıma, velilerimize ve öğrencilere teşekkür ederim." diyerek iyi dilek temennilerini iletti.