Etiket Sonuçları: eTwinning

PROJE  ADI: DİJİKOÇ  DİJİ STEAM

Çocukların günlük yaşamda karşılaştığı problemleri bilim , sanat, teknoloji , matematik ve mühendislik alanındaki ön bilgilerinden yararlanarak çözüm yolları bulmayı ; yaratıcı faaliyetlerle yeni çalışmalar tasarlamayı hedefliyor. Bunu da eğlenceli oyun ,etkinliklerle yapıyor. Aynı zamanda çevresine duyarlı üretici bireyler olmalarını sağlıyor.

Okulumuzda e-Twinning Projesi: DÖNÜŞTÜR OYNA ÖĞREN

4-G sınıfı öğrencileri ve öğretmenin görev aldığı bu projede geri dönüştürülebilir atık malzemeleri kullanarak her atığın çöp olmadığı ve dönüştürülebilir atıkların neler olduğu anlatılacaktır. Bu malzemelerle yaratıcılıklarını hayal güçlerini kullanarak çevreye duyarlı davranıp eğlenerek oynayarak öğreneceklerdir.

Şbt

ÇAĞDAŞ ÖĞRETİM YÖNTEMLERİNDEN OYUNLA ÖĞRENMEYİ DESTEKLEYEN PROJEDE OKULUMUZ YER ALMAKTADIR.

Şbt