Demirçelik İlkokulu

Adres
KARAYILAN MAH. MEHMET AKİF CAD. DEMIRÇELIK ILKOKULU BLOK NO: 10C İSKENDERUN / HATAY
Vizyon
Bilim ve Teknolojinin farkında olan Değişime ve gelişime açık Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden Değerlerini yaşayan ve yaşatan Hoşgörü sahibi Farklılıkları zenginlik kabul eden En az bir yabancı dili çok iyi bilen Yüksek moral değere sahip Kendine güvenen Katılımcı Kendini sorgulayan Etkili ve nitelikli Çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını Çevresiyle iyi olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını Gelişen teknolojiyi izleyip, kullanabilmelerini liderlik özelliklerinin yanı sıra iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
KARAYOLU
KARAYILAN MAHALLESİ MEHMET AKİF CAD. NO:1B İÇ KAPI NO:1