AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir. Öğrencilerimizin kodlamayı öğrenmesi, çevresinde hızla değişen dünyayı anlaması, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkunu genişletmesi ve yeni fikirlerle yenilikleri keşfetmek için becerilerini geliştirip kapasitesini artırmasına yardımcı olmak için okul olarak her sene düzenlenen bu organizasyonda yer almaya çalışıyoruz. Bu sene de mükemmellik ödülünü alarak gelişimimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

May

1A sınıfı ogrencileri öğretmenleri Esengül Batçık rehberligiyle  oku tasarla resmet projesini tamamlayarak proje sürecinde yaptıkları etkinlikleri hazirladiklari sergi ile sunmuşlardır katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz.

TRANSLATE with x English
Arabic Hebrew Polish
Bulgarian Hindi Portuguese
Catalan Hmong Daw Romanian
Chinese Simplified Hungarian Russian
Chinese Traditional Indonesian Slovak
Czech Italian Slovenian
Danish Japanese Spanish
Dutch Klingon Swedish
English Korean Thai
Estonian Latvian Turkish
Finnish Lithuanian Ukrainian
French Malay Urdu
German Maltese Vietnamese
Greek Norwegian Welsh
Haitian Creole Persian
//   TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back //

1/A "SINIFI OKU TASARLA RESMET (read desing paint)" projesi ile okumayı çok seviyor.

TRANSLATE with x English
Arabic Hebrew Polish
Bulgarian Hindi Portuguese
Catalan Hmong Daw Romanian
Chinese Simplified Hungarian Russian
Chinese Traditional Indonesian Slovak
Czech Italian Slovenian
Danish Japanese Spanish
Dutch Klingon Swedish
English Korean Thai
Estonian Latvian Turkish
Finnish Lithuanian Ukrainian
French Malay Urdu
German Maltese Vietnamese
Greek Norwegian Welsh
Haitian Creole Persian

PROJE  ADI: DİJİKOÇ  DİJİ STEAM

Çocukların günlük yaşamda karşılaştığı problemleri bilim , sanat, teknoloji , matematik ve mühendislik alanındaki ön bilgilerinden yararlanarak çözüm yolları bulmayı ; yaratıcı faaliyetlerle yeni çalışmalar tasarlamayı hedefliyor. Bunu da eğlenceli oyun ,etkinliklerle yapıyor. Aynı zamanda çevresine duyarlı üretici bireyler olmalarını sağlıyor.

Okulumuzda e-Twinning Projesi: DÖNÜŞTÜR OYNA ÖĞREN

4-G sınıfı öğrencileri ve öğretmenin görev aldığı bu projede geri dönüştürülebilir atık malzemeleri kullanarak her atığın çöp olmadığı ve dönüştürülebilir atıkların neler olduğu anlatılacaktır. Bu malzemelerle yaratıcılıklarını hayal güçlerini kullanarak çevreye duyarlı davranıp eğlenerek oynayarak öğreneceklerdir.

Şbt

ÇAĞDAŞ ÖĞRETİM YÖNTEMLERİNDEN OYUNLA ÖĞRENMEYİ DESTEKLEYEN PROJEDE OKULUMUZ YER ALMAKTADIR.

Şbt