Avrupa Kodlama Haftası'na Demirçelik İlkokulu Olarak Yer Almaya Devam Ediyoruz

Ock

A Glass of Thought (Bir Bardak Düşünce) projesi ile çocukların okul mutluluğu, okul ve sınıfa ait hissetme, duygu, düşüncelerini ifade etme, etik ve manevi değerlere bağlılık, özgüven geliştirme, stresle baş ederek problem durumlara çözüm bulmaları hedeflenmektedir.

May

Okulumuza göndermiş oldukları hediyeler için Ordu Mesudiye İmam-Hatip Ortaokuluna ve  Mesudiye Ortaokuluna teşekkür ederiz.

May

Okulumuz depremden sonra yeniden başlayan eğitim-öğretim döneminde projelerine devam etmektedir.

May

2024 YILINA KADAR OKULUMUZ KALİTE ETİKETİNİ KULLANMAYA HAK KAZANMIŞTIR. TÜM PAYDAŞLARIMIZA EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Ekm

Kod Haftası (Code Week), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir harekettir.Kodlama haftası etkinlikleri, 2018 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığımızın üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) kuruluşu tarafından Avrupa Komisyonu adına yürütülmektedir. 50'den fazla ülkede aktif olarak devam eden Kod Haftasının amacı; kodlama ve programlamaya dair farkındalığın arttırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılmasıdır. Biz de DEMRİÇELİK İLKOKULU olarak bu etkinlikte yer almanın mutluluğunu yaşadık.

Haitian Creole Persian
//   TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back //

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızca yürütülen "Kalite Etiketi ve e-twinning" projesi kapsamında Oruç Reis İlköğretim Okulunda tertip edilen e twinning ödül törenine Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Haytaz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yılmaz Balaman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Abdulhalim Kaçmaz, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Okulumuz adına okul müdürümüz Fahrettin Çelik ve projelerini başarıyla tamamlayan öğretmenlerimiz Şükran Yanmaz, Esengül Batçık, Zehra Çelen ve Tuğba Karenoğulları öğretmenlerimiz törende belgelerini almışlardır.

Nis

Öğrencilerimize Ramazan ayı kültürünü yaşatmak amacıyla Etkinlik yapılmıştır.

Nis

Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

TURNUVADA BAŞARI ELDE EDEN ÖĞRENCİMİZ MEHMET ÇALIŞKAN VE SINIF ÖĞRETMENİ ŞÜKRAN YANMAZ'I TEBRİK EDERİZ

Okulumuzda öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz çalışmalarıyla gerçekleştirilen programda  18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yılı kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haitian Creole Persian

12 MART İSTİKLAL MARŞI'MIZIN  KABULÜNÜN 101.  YILI OKULUMUZDA TÖRENLE KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.